Bemutatkozás

A NeoNoir kommunikációs Kft. 2009 nyarán alakult egy nemzetközi PR ügynökség tagjaiból. Munkatársaink már előző munkahelyükön egyénileg, illetve csapattagként minden szakmai megmérettetésről győztesen kerültek ki.

2008:
Arany Lollipop – PR
Arany Lollipop - Integrált BTL
2009:
Kreatív - Digitális PR Konferencia
Kreatív – Zöld Marketing Konferencia

A díjeső pedig azóta is kíséri a NeoNoir munkáját, ahol elindultunk, első díjat nyerünk:

2010:
PRizma – Kríziskommunikáció
PRizma – Év PR Kampánya
2011:
PRizma – Reputációmenedzsment
2012:
Social Media Best Practice – Online kríziskommunikáció
Iránytű – Év turizmusmarketing Kampánya
2013:
European Excellence Award, shortlist
Az Év Sportmarketing Kampánya
2014:
Az Év Szponzorációs Kampánya
2015:
TOP10 Magyar PR Ügynökség (hatékonyság)
Golden World Awards (PR-Oscar), shortlist

A megszokott ügynökségi gyakorlaton túl merünk az átlagostól különbözni. Hiszünk a holisztikus és integrált kampányok erejében, az eszközök kombinálásában, és hogy minden sikeresen kommunikálható érdekes üzenetekkel  és kampányokkal. Kreativitás és elszántság kérdése az egész!

Számunkra a legfontosabb, hogy olyan különleges kampányokat bonyolítsunk, melyek ügyfeleinknek nemcsak mérhető hasznot, de örömteli közös munkát is jelentenek. Egymás támogatása és inspirálása, valljuk, hogy elengedhetetlen a tökéletes eredmény érdekében. Mindig új és integrált megoldásokban gondolkodunk, munkáinkban túlmutatunk átlagos sajtótájékoztatók és sajtóközlemények világán. Tudjuk, hogy nem a komfortzóna teszi sikeressé a kommunikációt, hanem a márka és a célcsoport sajátosságainak ismerete és azok kiaknázása.